Over mij

Hoi, ik heet Martine en ik studeerde viool aan het Brabants Conservatorium, waar ik mijn diploma Docerend Musicus haalde. Als violiste speelde ik jarenlang in het Zeeuws Orkest. Daarnaast werkte ik als gepassioneerde viooldocente onder andere bij Pulz, centrum voor Kunsteducatie in Best en omstreken. Al tijdens mijn opleiding was ik  geïnteresseerd in de Suzuki Methode en de filosofie waar deze methode op gebaseerd is.

In 2012 besloot ik de sprong te wagen en begon aan de opleiding voor Suzuki Viooldocent bij teacher trainerJohannes Lievaart. Sindsdien is mijn enthousiasme voor de Suzuki Methode onverminderd en heb ik ondertussen 3 van de 5 levels behaald. Toen ik met mijn eigen Vioolstudio begon, wist ik ook meteen dat deze “A Beautiful Heart” moest gaan heten.
In mijn lespraktijk maak ik ook gebruik van de spelletjes van Music Mind Games en Children’s Music Laboratory, die heel goed met de Suzuki Methode samen gaan. Music Mind Games zijn spelletjes waardoor je veel over de muziektheorie leert. En met Children’s Music Laboratory elementen wordt het helemaal een feest!